Scriptie nakijken

Laat je scriptie nakijken op spelling, grammatica en structuur en verlies niet onnodig punten.

Aantal woorden Prijs per woord Prijs totaal

Redigeren

Redigeren houdt in dat de spelling, grammatica en stijl van je stuk wordt gecontroleerd en gecorrigeerd. Er wordt ook rekening gehouden met academisch taalgebruik en er worden suggesties gedaan voor een andere woordkeuze. Hierdoor kun je een kwalitatief hoogwaardige scriptie inleveren zonder taalfouten.

Het eindproduct

  • Een versie met weizigingen wijzigingen
  • Een schone versie waarin alle wijzigingen zijn geaccepteerd.

Meer informatie over redigerenRedigeren + Structuur

Structuur nakijken vindt plaats bovenop redigeren. De argumentatie en opbouw van je stuk wordt door onze editors onder de loep genomen en er worden suggesties gedaan om delen van je onderzoek op te helderen, te verwijderen of in een andere volgorde te zetten.

Het eindproduct

  • Een versie met weizigingen wijzigingen
  • Een schone versie waarin alle wijzigingen zijn geaccepteerd.

Meer informatie over structuur


Redigeren Redigeren + structuur
Spelling
Grammatica
Interpunctie
Stijlfouten
Commentaar en tips ten behoeve van de opbouw
Suggesties om delen op te helderen
Prijs € 0,012 € 0,016

Meer informatie over: redigeren, structuur en tarieven

Voorbeelden van nagekeken teksten

Voorbeeld van een geredigeerde tekst

As highlighted by the literature overreview, made clearthe size of thea firm could have an influence on the entry mode decision. A Small and Medium Enterprise (SME) is less likely to have a high level of resources. Therefore, , even if an SME would like to choose full ownership as its for an entry mode, with full ownership it might not be possible as because these require more resources would be required. DFG is Wwwith a turnover of 943 million euro (2011), DFG is one of the leading international companies in the cut flower and plant industry. About 30 companies form the DFG holding, and, with all the different companies, the holdingyy can focus on all different sales channels within the supply chain for cut flowers and plants. In all of its companies, DFG holds in all of their companies a majority of the shares. In some of the companies, DFG holds all of the shares and, thus, has full ownership. The main reason for choosing this structure is to create, if a company is performing well, a financial incentive for the managers to ensure that they managers stay committed to their company by creating a financial incentive for them if their company is performing well. According to Permutter and Heenan (1974), a holding structure is typical of a polycentric type of company. However, a holding structure is not the only factor in determining the attitude of a company. Therefore, research was also conducted about the international experience of DFG.

Voorbeeld van structuur

Facebook is een social medium dat wordt ingezet in de social mediastrategie, omdat het veel (actieve) gebruikers heeft. Voor de webcare wordt naast Facebook met name Twitter ingezet. Foursquare wordt ingezet, omdat het inspeelt op A de emotie van de gebruiker en het zeer geschikt is voor originele winacties. Zoover en Tripadvisor kunnen door Pascale strategisch worden ingezet. B Door de beoordelingen te lezen en zelf te plaatsen, kan het koopgedrag worden beïnvloed . Pinterest kan in de social mediastrategie worden opgenomen om meer te weten te komen over de doelgroep. Tenslotte is het mogelijk om een blog in te zetten om de consument te inspireren. Die inspiratie kan een startpunt zijn voor naar de zoektocht naar een vakantie. Met de Door juiste inhoud beïnvloedt de kan een blogpost het koopgedrag van de consument beïnvloeden. De doelgroep gebruikt social media in bijna alle fasen van de levenscyclus van een online boeking. Uit het bureauonderzoek is gebleken dat de nieuwe doelgroep van Pascale veel waarde hecht aan merken; . Hieruit blijkt dat ze is merkentrouw is. C Maar de doelgroep is pas merkentrouw nadat het vertrouwen door het merk is gewonnen. Om het vertrouwen te winnen kan Pascale de haar goede naam gebruiken die zij heeft opgebouwd bij haar huidige klantenkring en het sterke imago van Travel Counsellors gebruiken.

Commentaar [a]:
Hoe speelt het daarop in?
Commentaar [b]:
Zoals het nu geformuleerd is, lijkt het alsof Pascale dat gaat doen. Klopt dat? Zo niet, herformuleren.
Commentaar [c]:
Hoe dan?

Redigeren

Spelling

De editors van Checkmythesis halen alle spelfouten uit je scriptie en houden daarbij rekening met het gekozen dialect. In het geval van Engels: British English of American English.

Grammatica

Checkmythesis kijkt hoe zinnen, woorden en woordgroepen van je scriptie in elkaar zitten. Veel fouten worden gemaakt met tijdsvormen waarbij verschillende tijden door elkaar worden gebruikt.

Interpunctie

Het gebruik van leestekens is erg belangrijk voor het overbrengen van je boodschap.

"A Woman, without her man, is nothing"
"A woman: without her, man is nothing"

Stijlfouten

Bij stijlfouten gaat het vaak om zinnen die ontsporen of het verkeerde gebruik van uitdrukkingen. Een voorbeeld van een stijlfout is een verkeerde samentrekking:

      Peter gaf zijn zusje een brommer en zijn hond een pak rammel.

Los van het feit dat Peter een vervelende jongen is moet het werkwoord geven dezelfde betekenis hebben. Goed is:

      Peter gaf zijn zusje een brommer en zijn moeder een boek.

Pleonasme en tautologie zijn andere fouten die onder stijlfouten vallen. Ook kan te (in)formeel taalgebruik worden verbeterd.

Structuur

Opzet en organisatie

We kijken per paragraaf of er informatie ontbreekt. Ook vragen de editors stukken op te helderen wanneer de relevantie van de informatie ten opzichte van het onderzoek ontbreekt.

Opbouw

Onze editors kijken of je stuk logisch is opgebouwd en de structuur van het onderzoek duidelijk is. Het komt vaak voor dat de informatie van je onderzoek op de verkeerde plek staat. We geven dan suggesties om de indeling van je stuk te verbeteren of te veranderen.

Coherentie

Onze editors kijken of je stuk goed in elkaar zit op scriptie-, hoofdstuk-, sectie-, alinea- en zinsniveau. Informatie kan bijvoorbeeld te veel geconcentreerd worden in één alinea en een eigen onderdeel behoeven.
Uitleg

Attach

1. Upload je scriptie of een ander onderwijsgerelateerd document

2. Kies de pagina's die je wilt laten nakijken, selecteer opties en reken af.

Pencil

3. Onze editors gaan je scriptie redigeren en nakijken en nemen zonodig contact met je op

Clock

4. Je ontvangt je scriptie binnen de door jou gekozen termijn.

Voor meer informatie kun je kijken op de FAQs of tarievenpagina.

Wij hebben een beperkt aantal editors beschikbaar. Tijdens drukte en voor 24u-opdrachten adviseren wij om je scriptie na te laten kijken door Scribbr.

*Upload doc of docx

*Verstuur tot 5mb


Door het bestand te uploaden ga je akkoord
met de algemene voorwaarden

7
1000
1000
woorden nakijken
1000 woorden totaal
Opmerkingen
Extra opties:

van de pagina's zijn geselecteerd en worden nagekeken