Scriptie nakijken

Zorg dat je je scriptie zonder taalfouten inlevert. Laat Checkmythesis jouw scriptie nakijken op spelling, grammatica, structuur en academisch taalgebruik. Je ontvangt altijd duidelijke en nuttige feedback waar je ook nog van leert. Heb je toch nog vragen over de verbeteringen? Ook na het nakijkwerk staan we altijd voor je klaar!

Scriptie nakijken op taal

Nakijken op taal houdt in dat de spelling, grammatica en stijl van je scriptie wordt gecontroleerd en gecorrigeerd. Er wordt ook rekening gehouden met academisch taalgebruik en er worden suggesties gedaan voor een andere woordkeuze. Hierdoor kun je een kwalitatief hoogwaardige scriptie inleveren zonder taalfouten. Meer informatie over nakijken op taal  

Scriptie nakijken op structuur

Nakijken op structuur is een extra dienst, bovenop nakijken op taal. De editor besteedt extra aandacht aan de opbouw van je document en geeft aan waar jouw argumentatie nog beter kan. Tips bestaan uit het verbeteren van je opbouw, het voorkomen van herhaling, de logische volgorde van je argumentatie en verduidelijking van je tekst. Meer informatie over nakijken op structuur  

Het resultaat

Je krijgt je scriptie terug met directe wijzigingen, getoond door Wijzigingen Bijhouden, en opmerkingen. Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk het voorbeeld
Nakijken op taal Nakijken op taal + structuur
Spelling
Grammatica
Interpunctie
Stijlfouten
Academisch taalgebruik
Tips om je opbouw te verbeteren
Hulp bij het verduidelijken van je tekst
Prijs € 0,012 € 0,016

Meer informatie over: nakijken op taalstructuur en tarieven

Wie kijkt mijn scriptie na?

Checkmythesis-editors zijn gespecialiseerd in het nakijken van scripties en andere academische teksten. Ze zijn native speaker en hebben ten minste een universitaire bachelor afgerond. Daarnaast controleren wij of ze goed genoeg zijn om jouw scriptie na te kunnen kijken. Zo weet je zeker dat jouw scriptie in goede handen is.

Scriptie nakijken op taal

Spelling

Onze editors kijken je scriptie na halen alle spelfouten uit je scriptie en houden daarbij rekening met vakjargon of mogelijke specifieke eisen die jij hebt doorgegeven. In het Engels houden ze rekening met de verschillen tussen American of British English.

Grammatica

Onze editors letten bijvoorbeeld op correct gebruik van voorzetsels, bijwoorden en werkwoordsvormen, specifiek op basis van de regels voor academische documenten.

Zinsbouw

Onze editors zorgen er voor dat jouw zinnen goed leesbaar zijn. Het komt vaak voor dat het verplaatsen van één woord veel verschil maakt.

Interpunctie

Het correct gebruiken van leestekens is erg belangrijk om een zin te kunnen begrijpen. Kijk maar naar het verschil in betekenis tussen deze twee zinnen.
“Het kind zat op haar schoot en las een boek.”
“Het kind zat op haar, schoot en las een boek.”

Stijlfouten

Bij stijlfouten gaat het vaak om zinnen die ontsporen of het verkeerde gebruik van uitdrukkingen. Een voorbeeld van een stijlfout is een verkeerde samentrekking:

      Peter gaf zijn zusje een brommer en zijn hond een pak rammel.

Het werkwoord geven heeft hier twee verschillende betekenissen. Goed is:

      Peter gaf zijn zusje een brommer en zijn moeder een boek.

Pleonasme en tautologie zijn andere fouten die onder stijlfouten vallen. Ook kan te (in)formeel taalgebruik worden verbeterd.

Academisch taalgebruik

Het komt vaak voor dat scripties te informeel geschreven worden of spreektaal bevatten. Onze editors zorgen ervoor dat jouw scriptie voldoet aan de academische stijl.

Structuur

Opzet en organisatie

We checken of jouw scriptie logisch opgebouwd is en of de losse onderdelen van je scriptie de juiste informatie bevatten en op de juiste plek staan. Je krijgt tips om jouw scriptie zo duidelijk mogelijk te maken.

Herhaling

Onze editors zorgen ervoor dat je tekst niet te lang wordt door onnodige herhaling van informatie in verschillende paragrafen. Je ontvangt tips voor het vermijden van dit soort fouten.

Coherentie

Is alles goed te begrijpen? Als er onderdelen van jouw scriptie onduidelijk zijn krijg je tips hoe je dit kan verbeteren. Zo helpen wij jou aan een duidelijk document.

Titels en kopjes

Titels en koppen zijn belangrijker dan veel studenten denken. Daarom valt er vaak veel aan te verbeteren. Met het nakijken van de structuur zorg je ervoor dat dit onderdeel van jouw scriptie ook perfect is.

Hoe werkt het?

Scriptie nakijken door een professionele editor?

 
1. Upload jouw scriptie en selecteer de pagina’s die je wilt laten nakijken
Je kunt ook andere studiegerelateerde documenten laten nakijken.

2. Kies welke diensten je wilt en laat ons weten hoe snel jij je document terug wilt
Wil je ook de structuur laten nakijken? We bieden een deadline van 3 of 7 dagen.

3. Geef ons informatie over jezelf en je document, zo weten wij wie jou het best kan helpen
Wat is jouw vakgebied en wat zijn je zwakke punten? Heeft jouw opleiding specifieke eisen?

Wij gaan voor je aan de slag

 
4. Op basis van jouw informatie matchen wij een van onze ervaren editors met jouw document
Al onze editors zijn native speakers en hebben minstens een universitaire bachelor afgerond.

5. Onze editor kijkt jouw scriptie na en werkt met behulp van Wijzigingen Bijhouden en opmerkingen
Zo kun je precies zien wat er verbeterd is en kun je er van leren.

6. Netjes op tijd ontvang je je nagekeken document met begeleidende brief
Als je na het nakijken nog vragen hebt staan we voor je klaar om te helpen.

As highlighted by the literature overreview, made clearthe size of thea firm could have an influence on the entry mode decision. A Small and Medium Enterprise (SME) is less likely to have a high level of resources. Therefore, , even if an SME would like to choose full ownership as its for an entry mode, with full ownership it might not be possible as because these require more resources would be required. DFG is Wwwith a turnover of 943 million euro (2011), DFG is one of the leading international companies in the cut flower and plant industry. About 30 companies form the DFG holding, and, with all the different companies, the holdingyy can focus on all different sales channels within the supply chain for cut flowers and plants. In all of its companies, DFG holds in all of their companies a majority of the shares. In some of the companies, DFG holds all of the shares and, thus, has full ownership. The main reason for choosing this structure is to create, if a company is performing well, a financial incentive for the managers to ensure that they managers stay committed to their company by creating a financial incentive for them if their company is performing well. According to Permutter and Heenan (1974), a holding structure is typical of a polycentric type of company. However, a holding structure is not the only factor in determining the attitude of a company. Therefore, research was also conducted about the international experience of DFG.

Facebook is een sociaal medium dat wordt ingezet in de social mediastrategie, omdat het veel (actieve) gebruikers heeft. Voor de webcare wordt naast Facebook met name Twitter ingezet. Foursquare wordt ingezet, omdat het inspeelt op A de emotie van de gebruiker en het zeer geschikt is voor originele winacties. Zoover en Tripadvisor kunnen door Pascale strategisch worden ingezet. B Door de beoordelingen te lezen en zelf te plaatsen, kan het koopgedrag worden beïnvloed . Pinterest kan in de social mediastrategie worden opgenomen om meer te weten te komen over de doelgroep. Tenslotte is het mogelijk om een blog in te zetten om de consument te inspireren. Die inspiratie kan een startpunt zijn voor naar de zoektocht naar een vakantie. Met de Door juiste inhoud beïnvloedt de kan een blogpost het koopgedrag van de consument beïnvloeden. De doelgroep gebruikt social media in bijna alle fasen van de levenscyclus van een online boeking. Uit het bureauonderzoek is gebleken dat de nieuwe doelgroep van Pascale veel waarde hecht aan merken; . Hieruit blijkt dat ze is merkentrouw is. C Maar de doelgroep is pas merkentrouw nadat het vertrouwen door het merk is gewonnen. Om het vertrouwen te winnen kan Pascale de haar goede naam gebruiken die zij heeft opgebouwd bij haar huidige klantenkring en het sterke imago van Travel Counsellors gebruiken.

Commentaar [a]:
Hoe speelt het daarop in?
Commentaar [b]:
Zoals het nu geformuleerd is, lijkt het alsof Pascale dat gaat doen. Klopt dat? Zo niet, herformuleren.
Commentaar [c]:
Hoe dan?

Meer dan 3000 studenten gingen je voor

Maxime - Verpleegkunde

“Ik ben dyslectisch en maak daardoor altijd veel fouten, maar heb mijn scriptie nu toch gehaald. De feedback was duidelijk en ik heb nu beter inzicht in de fouten die ik vaak maak. Bedankt!”

Nora - Economics and Business

“Mijn Engels is best goed, maar ik wilde nog wat extra zekerheid. Er werden toch nog veel fouten uit mijn scriptie gehaald. Ik zou het zeker aanraden, ook als je denkt dat je al (bijna) foutloos schrijft. Het is de investering echt waard!”

Younes - Bouwkunde

“Bij ons is schrijven niet het belangrijkste, maar moet het uiteindelijk wel goed zijn. Doordat ik na het terugkrijgen van mijn scriptie nog vragen kon stellen heb ik veel geleerd en een goed cijfer gekregen.”

Voor meer informatie kun je kijken op de FAQs of tarievenpagina.

Wij hebben een beperkt aantal editors beschikbaar. Tijdens drukte en voor 24u-opdrachten adviseren wij om je scriptie na te laten kijken door Scribbr.

*Upload doc of docx

*Verstuur tot 5mb


Door het bestand te uploaden ga je akkoord
met de algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Jazeker! Je kunt al je studiegerelateerde documenten naar Checkmythesis opsturen. Denk bijvoorbeeld aan proefschriften, masterproeven, eindwerken, interviews, adviesrapporten, stagerapporten, essays, papers en verslagen.
Ja! We zijn 365 dagen per jaar geopend, weekend- en feestdagen tellen dus ook mee.
De kosten zijn precies hetzelfde. We hebben de ervaring dat er gemiddeld meer taalfouten voorkomen in hbo-scripties dan in wo-scripties. Wo-scripties moeten daarentegen voldoen aan strengere eisen. Daarom zit er weinig verschil in tijd tussen het nakijken van een hbo- en een wo-scriptie.
Je kunt betalen via iDeal en Bancontact. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, maken wij een factuur voor je op. Je kunt je document en je gegevens dan per e-mail naar ons sturen.
We zullen ten eerste een compensatie voorstellen. Daarnaast is het mogelijk je scriptie nog een keer na te laten kijken, kosteloos.
Checkmythesis zal de door de Aanvrager beschikbaar gestelde Werken vertrouwelijk behandelen en de inhoud van die Werken onder geen enkel beding met een derde delen, behoudens relaties die worden aangewend om de aanvraag uit te voeren (zie algemene voorwaarden).
Helaas kunnen Checkmythesis-editors niet helpen met het oplossen van plagiaat, hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Om je hier een handje mee te helpen hebben we een handige blog geschreven over het voorkomen van plagiaat
9.8