Veelgestelde vragen

Druk hier op vragen en je krijgt het antwoord

Scriptie nakijken

Bij redigeren wordt je scriptie nagekeken en gecontroleerd op taal. Structuur nakijken is een extra dienst. Voor meer informatie kun je naar de pagina scriptie nakijken gaan.
Checkmythesis heeft in principe twee nakijktermijnen. In overleg kunnen we sneller leveren. Wanneer de editor klaar is sturen we direct een e-mail met de resultaten.
We kijken alle onderwijsgerelateerde stukken na: scripties, proefschriften, masterproeven, eindwerken, interviews, stagerapporten, essays, papers et cetera.
We zijn altijd open. Dat wil zeggen dat je stuk altijd nagekeken kan worden binnen de termijn van de bestelling.
Je kunt dit aangeven op het bestelformulier. Wanneer je dit niet doet probeert de editor de door jou gebruikte stijl aan te houden zoals deze in het document voorkomt.
De kosten zijn precies hetzelfde. We hebben de ervaring dat er gemiddeld meer taalfouten voorkomen in hbo-scripties dan in wo-scripties. Wo-scripties moeten daarentegen voldoen aan strengere eisen. Daarom zit er weinig verschil in tijd tussen het nakijken van een hbo- en een wo-scriptie.

Uploaden en betalen

Je kunt betalen via iDeal en Bancontact. Wanneer dit wegens omstandigheden niet mogelijk is, maken wij een factuur voor je op. Je kunt je document en je gegevens dan per e-mail naar ons sturen.
Na het uploaden van het document kun je aangeven welke pagina's NIET nagekeken hoeven te worden. Je deselecteert dus een aantal pagina's, bijvoorbeeld de appendix van je scripie.
We zullen ten eerste een compensatie voorstellen. Daarnaast is het mogelijk je scriptie nog een keer na te laten kijken, kosteloos.
Je dient voor de oplevering van het nagekeken werk te hebben betaald. Wel kunnen we je tegemoet komen door eerst een klein deel na te kijken. Op basis van het resultaat kun je beslissen of je de rest ook wilt laten nakijken door één van onze editors.
Je krijgt je stuk altijd binnen de bestelde termijn terug. Vaak zelfs eerder wanneer de editors eerder klaar zijn.
Checkmythesis zal de door de Aanvrager beschikbaar gestelde werken vertrouwelijk behandelen en de inhoud van die Werken onder geen enkel beding met een derde delen, behoudens relaties die worden aangewend om de aanvraag uit te voeren (zie algemene voorwaarden).
9.8